Gothenburg

Hej på dig, kära Göteborg. 

Har suttit på tåget sen halv elva i går kväll. Det var en ovanligt lindrig resa, den bästa jag har haft på sträckan Övik-GBG hittills, faktiskt. Allt var i tid och jag lyckades halvsova och slumra mellan två på natten till åtta på morgonen. Personligt rekord :3
Sitter nu på bussen till Borås och tjuvar av gratisinternet. Min dator har en tendens att bli överhettad när jag har den i knäet, så jag ska skynda mig att skriva klart här. Vore ju tråkigt om den stängde av sig själv. 

Ser fram emot att träffa alla här nere. Först nu går det upp för mig att jag faktiskt inte varit "hemma" sen februari. Kommer nog kännas konstigt, men för det mesta kul att träffa vänner och familj igen. 

Något som är mindre kul är att Black Veil Brides ställde in resten av sin turné. Egentligen skulle vi ha sett dem på onsdag, men nu blev det ju som det blev. Min bitterhet har gått över sen i går tack och lov. Fortfarande sur över att det är så oändligt typiskt. Det har hänt mig tre gånger förr, det här. Manson ställde in en spelning jag skulle på, Escape The Fate ställde in en, jag missade dem på Metaltown, och så nu BVB som jag verkligen längtat efter att få se. Såklart är det inte Andys fel att han blev sjuk och jag hoppas att han blir frisk snart, men som sagt. Så jävla typiskt. 
Det som oroar mig är att de ska "make it up to you" och flytta fram spelningarna till senare datum. Med min vanliga tur (okej jag är fortfarande bitter) så spelar de säkert på ett datum då jag har det omöjligt att ta mig ner igen. Mitt i praktiken eller något annat förbaskat. 

Nåväl. Jag ska inte tänka på det nu. Får se det positiva - att jag är hemma på semester. 
Kommer säkert skriva någon dag framöver. Tills dess; på återseende!

Kommentarer ☾
Postat av: Sam

YAAAY! Det var kul att träffa dig igen. :3 <3 Bajs att de ställde in

Svar: Jättekul att träffa dig också ju, wee :3 <3
Amanda Lee

2013-04-20 @ 21:51:23
URL: http://simsky.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: