Legend of the Seeker

Legend of the Seeker har för mig alltid varit programmet som gått på sexan då och då, som man råkade dröja kvar vid och tittade på i en kvart när man inte hade något bättre för sig. Jag förstod aldrig vad det handlade om mer än att det var något slags fantasyäventyr. Inget speciellt, tänkte jag.

... tills för några dagar sedan. 
Paula har sett båda två säsongerna förut och hade dem redan på hårddisken. Vi fick för oss att titta och poff, jag var såld. Sjukt dåliga specialeffekter men det är så charmigt att jag inte bryr mig. 
Kahlan är snygg. Richard är så jävla gullig så jag vill slå honom. (Eller typ, äta hans ansikte. Eller honom.) Våra gamla fangirlhjärtan vaknade till liv här och det är nästan plågsamt hur fnissig man blir. Kan tillägga att Richard är otroligt lik Paulas karaktär Isak, som jag också har en fangirlcrush på. Dubbelt upp med hysteri för min del. Jag går under. 

Vi såg klart säsong ett idag, och två avsnitt in på andra säsongen. Richard är plötsligt långhårig och en skäggmurvel. Jag hoppas att han rakar sig. Men annat än det; congrats on your face, sir.


Kommentarer ☾
Postat av: Anonym

Alltid lika intressant när det blir så, haha. GULLEFEJSET

Svar: GULLEFEJJJS
Amanda Lee

2013-04-06 @ 21:15:32
Postat av: Sam

Nu tyckte min dator att jag är så anonym... (((---:

Svar: Men smygis ((--:::
Amanda Lee

2013-04-06 @ 21:17:37
URL: http://simsky.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: