Oh dear

Kom fram till Mellansel vid kvart i sex i morse. Wee... -_-
Lyckades ligga och vila på tåget mellan ett och fyra, men sedan blev jag för paranoid för att missa att gå av, så jag satte mig och pillade med mobilen för att hålla mig vaken.
Satt ett bra tag i bistrovagnen igår och pratade i telefon och drack zingo medan alla andra gäster var classy och drack vin. Kände mig riktigt cool där. 

En snäll men trött Paula hämtade mig efter att jag kommit med bussen till Övik, och så sov vi en stund när vi kommit hem. Nu är min tidsuppfattning helt fucked up :c Det känns som att allt hände igår, och som att klockan är två eller tre, fastän den egentligen är halv sex. Hänger inte meeed. 
Har en enormt fullproppad väska att packa upp och det känns inte alls lockande. Måste gräva upp lite ur den i alla fall, för jag vill ha något vettigt på mig i morgon till första praktikdagen. Vad har man på sig när man jobbar på barnens hus? Yoshitröja? Får se vad jag hittar för något. 

Sitter i sängen nu och tittar på när Paula spelar Assassins Creed Revelations och har det allmänt chill. Måste gå och duscha snart, för jag känner hur det osar tågdoft och äckligheter från mig. Men då måste jag ta tag i det där med väskan.

... orkar inte :c 

Kommentarer ☾
Postat av: Sam

Usch, så jävla drygt är det att åka så långt.. </3 Var på resande fot ett helt jävla dygn när jag åkte hem från norr... blä

Svar: Blä och fy, du åkte ju ännu längre än jag till och med >:
Amanda Lee

2013-04-28 @ 19:55:19
URL: http://simsky.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: