Phew

Då var det avklarat.
 
Ringde Mr. Zids för att prata tatueringar, och jag blev inte mycket klokare på min tid, men vi kom fram till att jag ska gå in i början av vecka 19 för att prata med tatueraren istället. Fick prata med en annan tjej nu som var väldigt trevlig men det blir svårt att planera ordentligt när man inte får tag i rätt person ;; Troligtvis går det bra att jag gör ett större motiv samtidigt som jag fixar de små, så jag hoppas på att Paula (tatueraren) säger detsamma. 

Suck. Nu gick det ju bra att ringa, och det finns egentligen ingen anledning till varför det inte skulle göra det, men jag hade ändå hjärtklappning och svamlade och lät skittöntig när de väl svarade. Telefonfobi (eller vad man nu ska kalla skiten) må vara det töntigaste som finns men jag kan inte hjälpa det. Jag känner mig så efterbliven. Man ringer, en person svarar, man säger vad man ville. Svårt. Nej. Fast jo. 

Oh well. Längtar till min tatueringstid och hoppas på det bästa. 
Hittade tusen kronor av mina julklappspengar som jag helt och hållet glömt av, förresten. Kan ju spara dem till tatueringen om det blir som jag vill och jag får göra det där större motivet. 

Najs.


Kommentarer ☾
Postat av: Sam

Skönt att ha det gjort iaf, men indeed det är jobbigt att ringa. Ugh.
Nice med pengarna, hähä. <3

Svar: Ja på båda punkterna! Huga ;-;
Amanda Lee

2013-04-22 @ 13:29:05
URL: http://simsky.blogg.se
Postat av: Moya

telefoner </3
skönt med extra pengar! :D

Svar: huga </3 verkligen! :D ska hålla hårt i dem
Amanda Lee

2013-04-23 @ 11:52:46
URL: http://fierflies.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: