1 dag till jul

Vaknade idag och kände mig som en liten kraftlös mask. Träningsvärk sen ett långt jobbpass satt kvar i kroppen och jag tror att jag var på väg att bli sjuk, men min kropp lyckades kämpa bort det, så nu har jag endast lite ont i gommen (av alla ställen) och nacken. Kan bli så fånigt nojig när det gäller sjukdomar så jag hann tänka igenom alla möjliga sorters sjukdomar under tiden som jag kände mig sådär ynklig. Tror det i själva verket berodde på att jag ätit sjukt dåligt två dagar i rad - och efter ett litet äventyr på stan så mådde jag bra igen. 

Gick ner och köpte en sista julklapp som jag fick köa i en kvart för, hittade ingen marsipangris så det blev bara vanliga anthon berg-godisar, trängdes med folk på stan och gick till Candy Corner och satt där en stund med en väldigt sötsliskig läsk jag köpte. Var i desperat behov av kattsand och den sanden vi brukar köpa säljs i sexkilos- eller tiokilosförpackningar. Köpte en på tio kilo som jag sedan bar hem. Fattar inte hur jag lyckades få med mig den hela vägen hem över huvud taget, men nu står den här, i alla fall. Hade ju kunnat ta bussen, men med dålig timing och dåligt tålamod blev det som det blev. 

Nu sitter jag och lyssnar på min wubwubwub-spellista på spotify och värmer mig under en filt. Har slagit in de tre sista klapparna, ätit marsipan och druckit päronsaft. De ringde från jobbet och hörde om jag ville komma in, men jag tackade nej. Känns dumt att göra det medan jag är så ny och jag faktiskt behöver pengarna, men det är dagen innan jul, jag ville pyssla på med julklapparna i lugn och ro, och så fort Paula kommer hem ska vi packa och åka till hennes familj för att sova där tills i morgon - julafton. Jobbar trots allt natt på juldagen så det känns väl okej att ha tackat nej idag ändå.

Tror jag ska lyssna på julmusik i ett försök att få upp julkänslan, dricka min sista julmust, och så får vi se vad jag hittar på sen. Har sett folk som gör sammanfattningar av sitt år och blev lite sugen på att göra det själv, men har inte bestämt mig än. Oavsett hur det blir så är det alltid roligt att titta igenom bilder man tagit och känna sig nostalgisk. 

 

Kommentarer ☾
Postat av: Sam

Hoppas du får en mysig jul. ~ <3
Håller på med min sammanfattning fortfarande, ehe

2013-12-23 @ 23:43:44
URL: http://simsky.blogg.se
Postat av: moya

åh vad jobbigt det lät med all träningsverk och sjukligheter D:
men hoppas du har en en mysig jul och god fortsättning! <3

2013-12-25 @ 16:09:14
Postat av: Ida

Hoppas julen blev bra :3

2013-12-27 @ 17:56:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: