2 dagar till jul

... och inte har vi någon snö här i Örnsköldsvik.
Snön som fanns här förut smälte till slask, som frös till is, som ligger kvar och gör att man riskerar livet så fort man ska ut från lägenheten och ner till stan. Igår när jag jobbade kom det lite, lite snö, men den smälte bort med en gång. Jag är en sån där gnällig jävel som inte gillar vintern, men jag vill faktiskt ha snö i december och januari. Särskilt vid jul och nyår, men jag har gett upp hoppet om att få en vit jul i år faktiskt. 

För några dagar sedan kom ett tjockt brev på posten som innehöll några små julklappar till mina dockor från mamma. Hon har säkert sytt kläder till dem, så som hon gjort varje år, och jag är riktigt nyfiken på vad som kan finnas i dem. Vad som också följde med var ett lite större fyrkantigt paket till mig, och två kuvert. Har absolut ingen aning om vad det är för något och känner mig lite sådär barnsligt julpepp igen. Det är en mysig känsla. 
I morgon kommer min dagsersättning in på kontot och då ska jag gå på stan, köpa en marsipangris (jag måste) och se om jag kanske ska köpa någon liten julklapp till. Det är ju så kul att ge bort, och jag vill ge bort fina dyra saker, men det har jag inte råd med. Hoppas på att jag kan få jobba mer och mer så jag inte behöver må så dåligt över att ha så lite pengar jämt.

Sitter nu och funderar på om jag ska orka göra om sidomenyn. Vill ha en ny bild, men har ingen aning om vilken jag ska byta till, och ja... det är ungefär så långt jag kommit i funderingarna. Men jag har julmust och ska hämta mig ett nytt glas innan jag fortsätter med det andra. 
Min juligaste bild är en på julsnören och pyssel som jag tog när jag slog in Paulas julklappar förra veckan, så det är den som får pynta inlägget ikväll. God Jul!

 

Kommentarer ☾
Postat av: Sam

Elaka vinter som är mer som höst...
Är inte mycket pepp på julen. :c

2013-12-22 @ 19:32:49
URL: http://simsky.blogg.se
Postat av: Ida

Så tråkigt att det inte blev någon snö :c hade verkligen med velat ha en vit och fin jul, menmen ._.

2013-12-27 @ 17:55:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: