Dagens äventyr

Cyklade ner till stan med Paulas kort för att köpa en ipodsladd. Den var dyrare än väntat, och eftersom Paula jobbar cyklade jag tillbaka hem igen i väntan på att hon ska svara om jag ska köpa eller inte. Tar ju typ en sekund att cykla till stan så det gör mig ingenting att jag behöver ta mig ner en gång till i såna fall. Roar mig med att tvätta under tiden (heja!) och titta på platsbanken. Som om det skulle finnas något jag kan söka där hahahahaha haha ha... Nej men, i morgon ska jag ta mitt sista utskrivna CV och gå till Hemmakväll. Jobb i sommar är nog redan kört, men de verkar ta in rätt många extraarbetare, så jag tänkte ge det en chans. Verkar som att jag ska till en jobbcoach här i Övik i början av augusti. Kan ju kanske ge något, för den jag hade i Ulricehamn var ju faktiskt ganska så jättedålig. 

Jag la fram croco (mitt usbminne med skrivna saker) i hopp om att skrivlusten skulle dyka upp. Funderar på att i alla fall öppna något dokument och försöka få ur mig några ord, men det känns inte kul. Jag blir så ledsen. Har inte skrivit sen typ, mars? April kanske? Det kommer aldrig bli någon författare av mig om jag fortsätter såhär. Buhuhuhu. 

Nåja. Jag färgade håret för ett tag sen, försökte få det aubergine, men det blekte för dåligt så nu är det typ lite lilaröttbrunt. Ska bleka en gång till om ett tag och färga om och så får vi hoppas det blir snyggt. Lite kul att variera från det svarta (som jag haft sen februari, whaat) men jag känner redan att jag saknar det lite. Sucken. 

 
Kommentarer ☾
Postat av: Kajzen

Hittade detta igår, hoppas det hjälper.
http://blog.forfattartips.se/skrivkramp/


Svar: Åh tack, ska titta!
Amanda Lee

2013-07-07 @ 15:48:32
URL: http://kaffeflacken.blogspot.se/
Postat av: Sam ☆

Jag är också dålig på att komma igång med skrivandet. ))):

Svar: Jag fick skrivet 600 ord igår så jag är lite glad, men måste bara hålla det uppe nu också ;-;
Amanda Lee

2013-07-07 @ 19:59:24
URL: http://simsky.blogg.se
Postat av: FrökenTV, bloggen om tv och film

fint halsband

Svar: tack :3
Amanda Lee

2013-07-08 @ 14:47:11
URL: http://efji.blogg.se/
Postat av: Ida Gustafsson

Du är så fantastiskt fin i aubergine så det var en himla bra idé tycker jag! :3

Svar: Åh tack så mycket! :3
Amanda Lee

2013-07-09 @ 14:34:12
URL: http://suxoa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: