Pallar int datorn

Hallå där.

Är det ett tecken på att man börjar bli gammal när man inte orkar med datorn längre? Kanske inte, men jag har i vilket fall som helst kommit på mig själv med att inte tycka datorn är lika kul längre. När jag har sällskap hittar vi ju på annat, och när Paula jobbar, då passar jag på att läsa eller spela tv-spel eller något sånt. Det är faktiskt ganska skönt att inte känna det där datorbehovet (som jag hade hela tiden när jag gick i gymnasiet.) 
Jag vet å andra sidan att om jag är ensam dygnet runt i över två dagar - då hamnar jag vid datorn igen. När allt annat roligt att göra tagit slut liksom. Då hamnar jag vid tumblr och är fast i flera timmar, scrollar, scrollar och scrollar. Jag är en datormänniska när jag är ensam, helt enkelt? 
Nåväl. Det är inte precis som att jag lider av det, jag har facebook och allt annat fjantigt på mobilen, så det finns tillgängligt om jag skulle vilja. Det är bara bloggen som glöms bort och i ärlighetens namn tror jag inte att någon blir direkt ledsen över det. Jag uppdaterar inte så ofta, men det är kul att ha den kvar när jag får lust att skriva en stund. 

Nästa helg, runt den tolfte, så åker jag ner till familj och vänner och hälsar på i två veckor. Det ska bli kul att träffa alla, och faktiskt, så ska det bli kul att se lilla Tranemo och Ulricehamn igen. Har saknat och längtat och det ska bli skönt att ha längre tid på mig att hinna göra allting den här gången ♥
Eftersom jag är ensam på kvällarna då lär jag säkert ha igång datorn, så kanske blir det lite uppdatering ändå? Hehehe. Vi får se. 

Tänkte bara ligga kvar och dra mig en stund efter att Paula gick till jobbet, men klockan råkade bli halv tolv... Fy. Jag som hade vänt på dygnet så bra? Nu ska jag lyssna in mig på Falling In Reverse nya album och göra någon lunch i alla fall. 

På återseende. 

Kommentarer ☾
Postat av: Sam ☆

Känner så med, orkar inte kolla allt ens heller. Typ aldrig inne på tumblr längre, knappt dv heller. Så stirrar bara på skärmen om jag sitter här för länge, måste alltid gå ifrån 70 gånger ibland, haha...

Svar: Jag typ tittar allt det vanliga, tittar de roliga på dv, tittar lite snabbt på tumblr, skriver ett blogginlägg och stänger av >:
Amanda Lee

2013-07-06 @ 19:40:33
URL: http://simsky.blogg.se
Postat av: Moya

Då är vi två som måste vända på dygnet x)
skönt ändå att inte känna samma behov av datorn, men det mesta finns ju nu på telefon! xD

Svar: Jaa det är ju det, om jag haft en ordentlig, fungerande blogg-app hade jag nog suttit vid datorn ännu mer sällan o.o
Amanda Lee

2013-07-06 @ 23:18:36
URL: http://fierflies.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: