Midsommar

Och hoppsan, där gick det över en vecka sen jag skrev sist. 

Nu har vi bott en vecka i lägenheten och fått ordning på det mesta. Rummet är klart, och det blev jättemysigt när vi fick in våra byråer, en halv sänghimmel och en lampa. Vi hade tänkt köpa en soffa (som jag säkert nämnt) men vid närmare eftertanke så ska vi nog låta den vänta tills nästa lägenhet, när vi bor större. Vi kommer ju sitta i sängen hela tiden ändå. Det skulle inte vara alls lika fint möblerat om vi skulle försöka trycka in en stor soffa mitt i allt - så nu är den tillfälligt struken från listan. 
Vad som återstår att fixa är ett matbord och stolar, som vi förhoppningsvis hittar på secondhand, och så ska vi kasta ut två säckar med skräp och en ful garderob som de förra gästerna lämnade här. Paula köpte en batmanklocka som ska upp på väggen, dessutom. Kommer passa bra bland allt rosa och gulligt. Hehehe. 

Ja, så var det midsommar också. Paula jobbar ett tiotimmarspass på Max, och jag sitter här hemma och funderar på vad jag ska spendera dagen med. Jag har aldrig firat midsommar ordentligt, varken med familj eller vänner, så det känns inte så sorgligt att sitta ensam ändå. Kanske hittar vi på något när Paula kommer hem vid halv åtta. (Om jag känner oss rätt blir det att titta på The Room eller spela något spel, så som vi brukar göra alla andra dagar.)
Tills dess tror jag i alla fall att jag ska börja med att äta frukost (brunch?), gå ut med soporna, kanske ta en promenad, och sedan spela Alice Madness Returns eller titta på Seeker. Helt okej för min del. 

Om exakt en vecka fyller jag tjugo år. Storfirande och systemet kan det tänkas, men nej, jag tror inte det. Har inte råd att spendera pengar på alkohol och det spelar inte så stor roll för mig, bara trevligt att ha vetskapen att jag inte behöver be någon köpa ut åt mig när jag väl ska ha något. Kalas blir det inte heller eftersom familjen är nere i Västra Götaland. Känner att jag ärligt talat inte bryr mig så mycket. Födelsedagar har aldrig varit någon big deal så jag är nog nöjd om jag bara får äta någon god mat och titta på film på kvällen. 

Vi var på middag hos Paulas familj igår och fick med oss en kasse med frysmat och en liten påse jordgubbar hem. Plus, presenter från New York. Fick tvål och hudkräm som luktade jättegott, och ett par mysshorts med I ♥ NY tryck. Mysigt mysigt. 

Som alltid när jag skriver nu för tiden så blir det vidrigt långa inlägg. Ber om ursäkt, men jag är förstklassig på att  ordbajsa, så det blir väl som det blir. Här kommer en hög med bilder från instagram från senaste veckan, och så får ni ha det bra tills jag skriver nästa gång.

 

Kommentarer ☾
Postat av: Moya

Eran lägenhevt verkar vara så mysig! <3

Svar: Du får titta på den nästa gång du kommer till Övik! :3
Amanda Lee

2013-06-22 @ 18:44:57
URL: http://fierflies.blogg.se
Postat av: Sam

Tycker också det är skönt att kunna gå in själv och köpa det man vill också grejer, haha. Låter trevligt ändå ju, hoh.

Svar: Jaa, så slipper man fråga och krångla och skriva lapp och ringa eller bajs, haha D: Så mycket enklare när man är gammal. HÅHÅ JAJA.
Amanda Lee

2013-06-24 @ 22:17:04
URL: http://simsky.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: