Pegasus

Idag blev det ingen lång skoldag. Kom dit, gjorde några uppgifter, drack varm choklad och pratade om hamburgare, sedan var klockan halv tolv och vi fick sluta. Fick lust att gå på stan så jag gick in på Cubus, Åhlens och H&M, varav de två sistnämnda hade megarea. Det fick min plånbok erfara. Jag som inte skulle köpa någonting...

Hittade en ljuslila och mysig t-shirt på Åhlens som fick följa med hem, och på H&M fick jag för mig att prova klänningar. Provade en svart med yin och yang på som var jättesöt, men den (som alltid) visade för mycket av min rygg och var lite för dyr för min snålplånbok. Sedan råkade jag finna en röd klänning på reaavdelningen och... ja. Jag köpte den. Hoppsan. Den var billig, enkel och skön, och så var det söta pegasushästar på, så jag tänkte varför inte. Ska jag lära mig att gå i klänning så måste jag väl börja någonstans.
Och plötsligt kändes alla plagg mycket roligare att ha på sig när det sticker ut en tatuering från under ärmen. I feel an addiction coming. 

 
Nu ska jag försöka komma fram till om jag ska orka laga någon mat, och vad det i såna fall ska vara. Har bara ätit en halv avokado och en liten glass idag, så det känns som att det borde vara dags nu. Jag är duktig på det där med mat har jag hört. 

Kommentarer ☾
Postat av: Sam ★

Klänningen såg söt ut och du såg ut att vara fin i den på bilden du skickade, hoho. Du kanske blir världens lolita till slut? (((-----:

Svar: Tack tack :'3 Det hade allt varit något.... (((--:
Amanda Lee

2013-06-12 @ 17:11:33
URL: http://simsky.blogg.se
Postat av: Moya

Men vad söt! :3
och det där med mat </3

Svar: Eller hur! :3 Ja...
Amanda Lee

2013-06-12 @ 17:21:41
URL: http://fierflies.blogg.se
Postat av: Ida Gustafsson

Klänningen ser så himla söt ut :3 och förstår dig med tatueringen :D

Svar: Jaa jag tyckte den var gullig :'3
Amanda Lee

2013-06-18 @ 14:13:58
URL: http://suxoa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: