Welcome to the family

Så vad har hänt sen sist? 

Idag: har jag sytt i mina creepers så de ser hela och fina ut igen. Jag har diskat, och fått hjälp av Anders att åka till tippen och slänga skräp och garderoben vi ville bli av med. Nu är lägenheten nästan klar! Allt som fattas är ett matbord och stolar till det. Förhoppningsvis hittar vi ett snart. Men gud, så stort det ser ut nu, utan den där fula garderoben som stod och tog upp plats. 

Igår: fyllde jag tjugo år. Jag och Paula hade speldag med Caisa, med pitabröd och curryris till middag, och chips och mys till kvällen. Flera timmar av mario kart och new super mario bros wii. Det var en fin dag, men kändes inte som min födelsedag eftersom det är första gången jag firar den utan min familj. Mamma hade skickat ett fotoalbum till mig på posten; ett med bilder från när jag var liten och info om hur mycket jag vägde när jag föddes och sådär. Tyckte det var gulligt ♥

I torsdags: tog vi hem en guldhamster. Spontaniteten i oss är slående. Vi har pratat lite lätt om att det vore mysigt att skaffa en, men inte tagit det längre än så. Och så råkade Paula se att någon sålde en hamster med bur på facebook, för att dottern tröttnat. Vi ville ge henne ett bättre hem och vips, så fick hon bo hos oss istället. Vi gick med ens och köpte tillbehör och en till bur (för den hon kom i var jätteliten) och byggde ihop dem och pillade. Hon verkar nöjd för hon springer och springer och springer i sitt hjul, sprätter ut spån på golvet när hon gräver runt, och har byggt bo med papperet vi lagt in. Peach, fick hon heta, döpt efter Princess Toadstool såklart. Hon är jättesvår att fånga på bild för hon springer runt runt och buren står i ett hörn med dåligt ljus, men den här lyckades jag fånga igår när Paula mutade med frön: 


Hoppas på att jag kan få någon bättre bild snart, när hon är mer van vid oss. Och så tror jag hon är spiderman, för hon klättrar inte upp till överplanet med hjälp av stegen, utan klättrar på burväggen. Ibland klättrar hon i taket också. Tokhamster, den där. 


Kommentarer ☾
Postat av: Moya

Måste komma och kolla in er lägenhet snart, och klappa Peach, är sjukt nyfiken på allt! :3

2013-06-29 @ 15:15:04
URL: http://fierflies.blogg.se
Postat av: Sam ★

Grattis igen! :3 Och Peach är jättesöt, hoho. Mysigt med djur ju, whie

2013-06-29 @ 16:07:51
URL: http://simsky.blogg.se
Postat av: Ida Gustafsson

Det ska bli så himla fint att ses igen :3 och så kul med Peach!

Svar: Ja verkligen! :3 hihi
Amanda Lee

2013-07-09 @ 14:40:37
URL: http://suxoa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: