Lagen om alltings jävlighet

Jag börjar bli lite less, faktiskt. Tror inte jag är ensam om att känna så men seriöst: får jag vara riktigt glad åt någonting, någon gång? Nej. Absolut inte. Det skulle vara alldeles för lätt och så kan vi inte ha det. 

Skulle ju ha träffat ägaren till lägenhetshuset idag klockan fyra. Tror ni han dök upp? Nope. Kan ju lugnt säga att han sumpat första intrycket rätt så rejält. Visade sig att det var jobb som kommit ivägen och han ringde ju faktiskt upp Paula och bad så hemskt mycket om ursäkt senare, men ändå. Det i kombination med att det inte fanns en riktig postlåda (what?) och lite andra knepiga saker gör att man tvivlar på om det verkligen är något bra, men vad fan. Jag vill ju så gärna flytta. Egentligen är det ju redan fixat - för han har sagt att vi får lägenheten om vi vill ha den. Men jag kan inte vara ordentligt glad över det för det måste ju alltid komma något bajs emellan, först. Som att ödet säger "nähä, nu gick det lite för fort och bra här, vi väger upp med lite krångel!"

Åååh. Jag tror det löser sig, och han är nog en schysst kille egentligen, men just nu blir jag så trött. Troligtvis blir det så att vi flyttar och då är det redan nästa vecka som det blir av. Jag tror säkert jag kommer kunna bli glad över det igen, i morgon eller så, när min bitterhet har gått över. Just nu ska jag försöka låta det vara en stund, och tänka på andra saker.

Vek massor av tvätt och klädde på Paulas skyltdocka (eller, torso...) en tröja när jag kom hem. Han blev rätt cool och bredaxlad när han fick lite tyg på sig. Jag var tvungen att posa med honom bara för att jag kunde. 


Ser sjukligt uttråkad ut, eller kanske lite äcklad, men det var jag inte. Jag lovar. 
Nu ska jag försöka hitta en sida där man kan titta på Legend of the Seeker online. Fick sån abstinens efter att ha läst i boken så jag måste få titta på Richard (Craig Horner) en stund. Jävla gullepojk. 

Kommentarer ☾
Postat av: Moya

så himla surt! D:
Men men hoppas det löser sig! :3
och den där skyltdockan xD

2013-05-28 @ 18:57:36
URL: http://fierflies.blogg.se
Postat av: Ida

Men fy fan för honom :(( förstår att du blir less.. hoppas det känns bättre snart.

Svar: Ja usch :( han verkar vara en bra kille dock, men man blir ju ändå lite less
Amanda Lee

2013-06-01 @ 20:56:13
Postat av: Sam ★

Tur det löste sig!

Svar: Jaa!
Amanda Lee

2013-06-04 @ 18:59:46
URL: http://simsky.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: