May

Och där inträffade min första ordentliga rensning på den här bloggen. 

Skrev alldeles nyss ett inlägg om hur jag tvekade på om jag skulle radera allt gammalt och börja om, men jag löste det med att gå igenom allting (allting sen januari, jepp) och ta bort de inläggen jag inte längre tyckte om. Märkte att jag ett tag försökte få bloggen att bli mer populär och skrev om saker som jag i efterhand bara himlar med ögonen åt. Inte så att jag skäms, men jag pimpade alla mina bilder och försökte skriva kortare och bla, bla, bla. Enkla bilder och långa texter är ju det jag tycker om, så varför blogga om något annat?

Ska för övrigt möblera om bland mina kategorier och döpa om vissa av dem, också. Jag behöver inte lägga upp bilder på allt nytt jag köpt. Det känns mest patetiskt. Visst kan det vara kul att visa särskilda saker, men ett tag så la jag ju upp bilder på nya basplagg och sockar och liknande urtråkigt. Skärpning på mig. 
30 days challenge åkte i soptunnan för det kändes bara tråkigt, nu i efterhand. Tror ingen direkt kommer sakna den och om det faktiskt är så, förlåt mig. 

Det var ett tag sedan jag skrev ordentligt sist och jag vet inte hur jag ska ta ikapp allting. På ett sätt har det inte hänt mycket, och på ett annat har det hänt hur mycket som helst. Jag kör en uppdatering i kort version här, och bilder från instagram, för det är där jag håller mig aktiv större delen av tiden.

Min treveckors praktik på Barnens Hus är slut och jag har gått tillbaka till MiROi och serviceutbildningen. Jag hade jättekul och trivdes bra i butiken, och det var faktiskt ganska sorgligt att behöva sluta. Min chef på Barnens Hus har fått mitt nummer i alla fall och jag sa att jag är väldigt intresserad av framtida extrajobb och anställningar. Det verkade som att det redan var ganska fullt, men han lovade att höra av sig om det kom upp något som passade mig. 

Det har blivit sommar på bara några dagar och jag är så glad över det fina vädret. Jag har nästan inga sommarkläder och vi är väldigt dåliga på att tvätta regelbundet (jag tvättade ena halvan av ett enormt lass idag...) så jag har nästan ingenting som är svalt nog att ha på sig. Hjälp?

Jag och Paula har tittat på en lägenhet. Den är liten men mysig, nästan löjligt billig, och det kanske är så bra att vi faktiskt får den. Det känns så sjukt overkligt att det dök upp så fort men jag håller tummarna på att vi får den och kan flytta. Allt som återstår är prat med ägaren (privat ägare) och så får vi se om det faktiskt blir så att vi flyttar från Hörnett till Ås. 

Det var nog det viktigaste som skett i mitt liv den senaste tiden. Något jag längtar till annat än en möjlig flytt är min tatueringstid den 11 juni. Har drömt sjuka drömmar om att det går fel gång på gång så jag kommer vara riktigt nervös när jag väl sätter mig i stolen på Mr. Zids studio. Tror säkert det kommer gå bra ändå, och hoppas på att det blir lika fint som jag tänkt mig. 

Efter det här väldigt (förlåt) långa inlägget tror jag att jag faktiskt ska gå och lägga mig, och kanske läsa en stund, innan det är dags att sova. Paula är hos Max och där brukar hon bli kvar tills sent på natten, så det kan bli kul att se när hon kommer hem ikväll. 

Bilderna får berätta resten.


Kommentarer ☾
Postat av: Moya

gillar långa mysiga inlägg så! :D

Svar: Vad kul! :3
Amanda Lee

2013-05-27 @ 20:30:11
URL: http://fierflies.blogg.se
Postat av: Sam ★

Jag gillar dina stjärniga shorts, hoh

Svar: Jag gillar dem med :3 Nu har jag klippt bort trådarna som håller dem "uppvikta" för de åkte upp så mycket annars...
Amanda Lee

2013-06-04 @ 19:02:33
URL: http://simsky.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: