På äventyr i Holmsund

Nu i helgen var jag iväg till Umeå och hälsade på Moya :3 Vi har inte setts sedan slutet på mars på gund av operationer och hejsan, men nu blev det äntligen av.
 
Tåget var i tid, och direkt när jag anlänt åkte vi hem till henne i Holmsund. Det blev en hel del dockfotande både ute och inomhus, sedan klappade vi Tjabo (världens största, fluffigaste, snarkigaste katt) och tittade på två avsnitt Game of Thrones. Har aldrig sett det förr, och jag kan inte egentligen säga vad jag tyckte om det, bara att jag vill fortsätta titta o.o Mysterium, det där. Förstår på något vis varför så många fastnat för det även fast jag inte förstår exakt vad som får en att fastna. Om man inte är väldigt intresserad av halshuggningar och sex, då. 

Redan för längesedan hade vi kommit överens om att vi skulle laga något ur Moyas vegetariska kokbok någon gång, för skojs skull liksom, och så passade vi på nu. Det blev pasta med krämig spenat- och svampsås och den var seriöst så god att jag trodde jag skulle äta ihjäl mig. Hnnngh. 

Åkte hem sen strax innan sju och roade mig med musik och grejer på tåget. Hoppas verkligen på att det inte ska dröja lika länge tills vi ses nästa gång c: Kanske leker vi masterchefs då också. 


Kommentarer ☾
Postat av: Moya

Det var så roligt så! :D
Vi måste ses snart igen! :33

Svar: Det måste vi! :3
Amanda Lee

2013-05-16 @ 08:24:52
URL: http://fierflies.blogg.se
Postat av: Sam

Mysigt! Bra att maten blev god, hehe

2013-05-18 @ 16:06:12
URL: http://simsky.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: