We will, we will, we will rise again

Yo.

Nu har det gått några dagar, och jag är inte bitter över lägenhetsägaren längre. Lägenheten är vår ♥ 
På måndag får vi nycklar, och sedan är det fritt fram för oss att flytta in. Det är så overkligt att jag inte fattar att det händer på riktigt, men jag är så glad att det gör det. När kommer det gå upp för mig på riktigt, tro?

Familjen åker till USA och är borta ett tag, vilket betyder att vi har huset för oss själva (vi är kaninvakter dessutom) och behöver inte känna någon stress med att flytta över alla våra saker. Det är bara att ta en kartong i taget, chilla och packa upp. Det känns faktiskt väldigt skönt.

Förhoppningsvis ska vi åka till IKEA nästa helg och köpa lite smått och gott som behövs, och om soffan vi tittat ut från Jysk är skön, så köper vi den också. Min morfar är så snäll att jag fick inflyttnings- och födelsedagspresent kombinerad i pengar ;; Stor lättnad att faktiskt ha råd med soffan redan från början istället för att behöva sitta i sängen och titta på TV i en månad innan man har tillräckligt med pengar.

Om jag känner att jag får pengar över så ska jag ta och beställa från crazyfactory också, så att jag kan få töja klart mina öron. Uppe i åtta och tio nu, så jag behöver bara en tolva att töja med och sedan är det tunnlar för hela slanten. Är osäker på om jag kanske vill töja upp till fjorton istället men oavsett så ska jag låta öronen vila ett tag på tolv. Det kan nog vara bra för dem. 

Min skoldag sträckte sig bara till tolv. Lyssnade och redovisade sedan själv en presentation om inköp, och sedan fick vi sluta. Den senaste tiden har jag börjat cykla till och från skolan och jag är faktiskt riktigt stolt över mig själv. Sparar tjugosex kronor per dag, och får dessutom motion. Jag är så dålig på att röra på mig annars, så i och med cyklandet slipper jag få så dåligt samvete. När vi flyttar måste jag ju dock lämna tillbaka Carolas cykel och så blir det inga cykelturer mer... kanske ska köpa en begagnad damcykel för någon billig peng? Skulle lätt vara värt det. 

När Paula åkte till jobbet vid fyra så la jag mig på en filt och solade. What, tänker ni då. Det är ärligt talat första gången jag någonsin lagt mig och solat frivilligt. Två timmar klarade jag av med musikens hjälp, och även fast det inte var någon stark sol så tror jag det hände litegrann i alla fall. Trevligt det, för som man ser på bilden är mina ben så vita att jag kan blända folk...

Himlen var så blå och molnfri att det knappt ser ut som ett foto. Jag har längtat så efter sommaren, så det känns skönt att den äntligen är här. Men, jag känner mig fortfarande förvirrad över att jag faktiskt inte behöver ta på mig jacka när jag ska ut på morgonen.  

Lovely. 


Kommentarer ☾
Postat av: Moya

jättekul med lägenheten! 8D

Svar: Jaa :D
Amanda Lee

2013-05-31 @ 23:07:10
URL: http://fierflies.blogg.se
Postat av: Ida (Alopex om det rådde någon förvirring)

Ååååh, blir så glad för er! <3 :'3 och det låter asnice med cyklingen så tycker du ska investera i en egen :D

Svar: Weee! :3 <3 Ja jag vill verkligen skaffa en, ska hålla ögonen öppna :D
Amanda Lee

2013-06-01 @ 21:01:39
Postat av: Sam ★

Yaay! :3 Vill också flytta till en lägenhet, jrkfj.
Jag kommer också få cykla nu när jag ska ha praktik, hua

Svar: :3! Du får montera stödhjulen jag skickade dig (hehehm) eller så går det säkert bättre när man fått in vanan <:
Amanda Lee

2013-06-04 @ 18:49:54
URL: http://simsky.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: