[Lost]

 

Max

Idag har jag arbetat mitt första, riktiga, betalda arbetspass. Woop!
Tre timmar långt och med ganska mycket hjälp, men visst gick det bra. Det är så sjukt mycket mer att göra än vad man tror. Lunchrushen gick faktiskt riktigt bra, det var först efteråt när det började lugna ner sig som jag kom bort mig och började fundera på vad jag hette, ungefär. Har alltid tyckt att folk är så dåliga på att ha respekt och förståelse för de som arbetar med snabbmat, och inte för att någon var sur på mig just idag, men jag riktigt känner hur jag kommer bli en sån där bitter Maxare som hatar otrevliga kunder och kommer blänga ihjäl dem i brist på att få svära på dem. I morgon ska jag jobba igen, då fyra timmar, och utan någon som går bredvid och hjälper mig. Såklart kommer de andra som är där hjälpa mig i morgon också, men det finns ingen som är speciellt "avsedd" för att hjälpa den klantiga gröngölingen. Lite nervöst, men det kommer säkert gå bra. 

Åtta dagar tills jag åker ner. Längtar, längtar och längtar ännu mer, och är samtidigt orolig för att BVB på något underligt vis ska få för sig att ställa in igen. Kommer inte vara lugn förrän jag väl är där och det händer på riktigt. Så nyfiken på vilka låtar de kommer spela, och försöker plugga texter för att kunna sjunga med så mycket som möjligt. Var evigheter sedan jag var på en konsert där jag kunde sjunga med i allting. The Used och Marilyn Manson hade båda släppt nya skivor jag inte lyssnat in mig så mycket på när jag såg dem, och jag trodde det skulle bli samma med BVB, men de ställde ju som sagt in så jag fick ett halvår till på mig att öva. Oj, vilket intressant problem, känner jag.

Nu ska jag försvinna in i tumblr's värld med en kopp te och vänta på att Paula kommer hem så vi kan fortsätta rolla. Händer mycket spännande grejer i rollvärlden, I tell you.

God kväll.Jag i dagsläget


Lite längre hår, nya kläder, men samma gamla jag. 
Nu med en anställning som snart börjar, på Max hamburgerrestauranger. Trots allt är jag väldigt glad och lättad och hoppas på att jag ska trivas och göra bra ifrån mig. Det ska bli riktigt skönt att kunna spara pengar, dela matkostnader, kunna unna sig saker. 

Snart åker jag neråt i landet och hälsar på vänner och familj igen. Börjar längta på riktigt nu, när det inte är så långt kvar. Har saknat jättemycket, och egentligen mer än vad jag själv insett, så det ska bli fint att träffa alla igen. Och så spelar ju finaste Black Veil Brides på Sticky Fingers. Denna gången hoppas jag på att allt går som det ska och att Andy slipper bli sjuk igen, för då kommer det bli helt perfekt.