En vecka i efterskott; vlog från 17e februari


Oreo

Har varit ledig från jobbet i ungefär en vecka, men det känns som en månad. För att bli av med rastlösheten gick jag ner på stan och åt lunch idag, köpte te, den nya marabouchokladen med oreo och ett litet ritblock till mig själv även fast jag egentligen inte "har några pengar" än. Ett av mina så kallade mål för 2014 var att bli mer kreativ, och det känns som en bra start att ha ett ordentligt ritblock om jag vill bli duktigare på att rita. 

Började titta om min favoritanime Attack on Titan för någon dag sedan och efter att ha kommit hem från det lilla stadsäventyret idag tittade jag på tre avsnitt. Hade tänkt titta hela tiden tills Paula kommer hem från sin utbildning, men se på fan, då ringer jobbet och vill ha in mig på ett pass på fem timmar. Much happy. 

Var helt och hållet beredd på att få en lön på ca. fyra tusen, så som förra gången, men fick en mindre chock när jag såg att lönespecifikationen sa 6400. Det är ingen lön alls, egentligen, men för mig som aldrig har fått mer än tretusen i taget förut är det en förmögenhet. Ska snålasnålasnåla och så får vi se om jag kanske kan boka min tatueringstid snarare än jag trodde. Vill även spara till flytt, andra äventyr, och kanske NärCon som jag och Moya pratat om att vi vill åka till i år. Vore sjukt roligt. 

Vad som hänt under tiden jag glömt uppdatera här är inte mycket, förutom ett jävla krångel med arbetsförmedlingen som jag inte ens orkar förklara. Jag är mycket less på dem i vilket fall som helst och önskar att jag kan få tillräckligt mycket timmar i månaden på Max för att kunna säga fuck off och skriva ut mig från den där skiten. Nåväl, nu är min AF-framtid säkrad för sex månader till (tror jag i alla fall) så nu ska det förhoppningsvis dröja ett tag till innan jag behöver få ångest och aggressionsanfall på dem. 

Nu ska jag gå på toa och göra mig i ordning inför jobbet, och så får vi se när jag får tummen ur att skriva ett inlägg igen. G'day.