Back in black

Jag skrev för ett tag sedan en lista på saker jag vill ska ske under 2014. Inte som nyårslöften, utan mer... mål. Saker jag hoppas på att få kunna bocka av i slutet av detta året. En av punkterna var att flytta, helst till en tvåa. En annan var att mitt hår ska bli skitsnyggt. 

I dag ska vi på en lägenhetsvisning i Domsjö. Det är en tvåa, bara lite dyrare i hyra än ettan vi har nu och längre ifrån stan, men det bryr vi oss inte om. Att få bo i en ordentlig lägenhet med en ordentlig hyresvärd, dit posten säkert kommer, där vi har ett förråd och en diskbänk som kanske inte är obehandlat trä - det väger liksom upp. Dubbelt. Om vi nu tar den, förstås. Meeen vi är först i kön och vad fan, det kan väl inte vara sämre än där vi bor nu? Är så ivrig för att få komma iväg och titta på den och jag hoppas verkligen den är fin och ska passa oss. Det skulle vara så bra. 

I går färgade jag håret svart, och det ser jag som ett steg i riktning mot skitsnyggstadiet. Det är inte i närheten av lika fint som jag vill att det ska vara, men svart är i alla fall dubbelt så snyggt som det här bajsbruna jag haft den senaste tiden. Jag tycker brunt hår är jättefint, och jag får alltid för mig att färga mitt eget med jämna mellanrum, men det blir aldrig så fint som jag vill ha det. Jag vill ha en jämn chokladbrun färg om jag ska ha brunt över huvud taget, men nu det sista var det typ svartbrunguldröd med min naturliga bruna färg som utväxt. Inte fint någonstans. 
I vilket fall som helst - nu är det svart igen, och jag stortrivs. Det är så skönt att ha en hårfärg som passar till allting, och som inte blir flammig.

Så ja, inte ens halvvägs in i januari och två av punkterna är redan nuddade, så att säga. Det känns bra. Nu ska jag bara se till att försöka vara lika duktig med resten också, som var allt från att bli mer kreativ till att ta hand om mina naglar och läsa mer böcker. Och komma ut och göra saker. Sluta säga nej till fikor och små upptåg för att jag inte "orkar" och hellre vill sitta hemma. Grrr. En annan punkt döpte jag till jobbajobbajobba, och där försöker jag så gott jag kan. Vill tjäna så mycket pengar jag bara kan så vi kan åka iväg och hitta på saker, köpa en riktig soffa, så jag kan tatuera mig. Jobbade tio timmar i går, tre timmar natt på lördag, och jag tog på mig en stängning som en kollega ville bli av med den första februari, och det är ju alltid något.  

Lagom till jag skrivit klart det här inlägget har jag druckit upp mitt te, och nu funderar jag på att göra nytt eller kanske göra mig något att äta. I vilket fall som helst tänkte jag titta på Attack on Titan när jag äter och när jag är klar med det tänkte jag försöka få tummen ur och titta på Deadman Wonderland som någon tipsade min vän om som tipsade mig (puh.) Avslutningsvis så försökte jag ta typ en miljon bilder på mitt hår nu när det är färgat och plattat, men jag såg ut som en potatis på alla förutom den här, så det fick bli bra. God fortsättning på denna torsdag.

 
 
Kommentarer ☾
Postat av: Lisen Elisabeth

Tror inte du har så långt kvar till skitsnyggstadiet! Inte långt alls faktiskt!
Jag hoppas lägenheten var bra! Det är viktigt att bo någonstans man gillar :)
Gott nytt 2014! Kram

Svar: Tack du! Lägenheten var jättefin och nu väntar vi bara på att få ett ja, sedan är den vår :D
Kram på dig ~
Amanda Lee

2014-01-10 @ 23:16:48
URL: http://slottsparksliv.blogspot.com
Postat av: Moya

åh vad skönt med en två! då får nu ju vardagsrum också!:D
ditt hår är jättefint och kämpa på med jobbet! :3
så glad att jag sötte på denna SnK tjej på UB som tipsade mig! :DD

2014-01-11 @ 17:13:17
URL: http://moyachan.blogg.se
Postat av: Ronja

Tycker redan du är snygg! :)

Svar: Tack! :3
Amanda Lee

2014-01-11 @ 19:25:49
URL: http://rustandstardust.blogg.se/
Postat av: Ida

YEEEY för att det verkar som att du kommer ha flyt med målen :D

2014-01-20 @ 18:58:51
Postat av: Sam

Du ÄR snygg juuuhh!!
Vill också flytta och ha jobb, brb dö

Svar: Men tack ;;Noo dont dö
Amanda Lee

2014-01-26 @ 20:53:07
URL: http://simsky.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: