Ch-ch-changes

Insåg att jag lagt upp väldigt mycket videos det senaste, men för att bryta den trenden kommer här ett tråkigt textinlägg direkt från en skruttig laptop på MiROi. Till tolv är det tänkt att jag ska sitta här och arbeta, och kors i taket, jag har faktiskt skickat iväg en ansökan till Elgiganten. Inte för att jag tror eller direkt hoppas på att få jobb där utan för att ha något att skriva på aktivitetsrapporten som ska in i början på februari. Riktigt pissigt system det där, men jag har redan gnällt om det tillräckligt så jag ska göra er en tjänst och sluta skriva om det nu. 

På lägenhetsfronten har det skett en radikal vändning (därav min underbara rubrik, som refererar till en låt av David Bowie.) Vi var ju och tittade på en lägenhet i Domsjö som verkade jättelovande, men efter krångel och drygerier med Övikshem tänkte vi fuck you, och gick istället på en visning på en trea i grannhuset. Två och fem dyrare i hyra än den vi har nu, men vi klarar det. Kostnaden hade förmodligen blivit densamma om vi flyttat längre bort från stan för då hade vi behövt en bil, och bensin och allting som hör till hade inte heller varit billigt. Lägenheten var jättefin, på översta våningen och med ett badkar som vi övertalade vår väldigt förvirrade och speciella hyresvärd om att behålla. (Han vill sätta in en tvättmaskin och ta bort karet men om han gör det måste vi nog döda honom.) Så, i april-maj flyttar vi till något mycket större, och det känns bra. Mycket mer plats för katterna, plats för oss, ett riktigt hem istället för en rektangel med en ful trapp till hall. Dessutom känns det bra att kunna hinna spara till en soffa, köksbord och kanske en ny säng innan vi flyttar in. 

Annat än det har det kanske inte hänt så mycket, egentligen, förutom jobb lite hit och dit och inköp av en ny tröja (måste lugna mig.) Sitter som sagt på MiROi nu och ska iväg till AF efteråt för att fråga vad jag ska hitta på med mitt liv nu efter att programmet här tar slut. Ska jag börja något annat program eller ska jag söka jobb hemifrån så som jag gjorde när jag bodde hemma? Ingen aning. 

Suktar efter min tatuering så jag vrider mig i plågor, ungefär. Min sambo kom hem med en ny tatuering för bara några dagar sedan och det underlättade inte direkt, men jag försöker hålla mig i skinnet. Har nästan råd med min egen, men nu ska jag börja spara till lägenhetssaker också, så när jag får min lön får det bli lite pengar till tatueringen och lite pengar till lägenheten. Pulver sa max tretusen och att jag skulle påminna honom om det, men det skulle kännas bra att i alla fall komma med tre och fem, bara för säkerhets skull. JAG VILL BLI COOL, DAMNIT.

Nu ska jag spendera resten av min tid på tumblr, som jag för övrigt nyligen designade om. TItta in där om ni vill få en daglig dos av nörderier och annan hipsterskit som jag tycker om. (Bilden länkar.)

 

Kommentarer ☾
Postat av: Ida

Åh vad kul med ny lägenhet :D och vad nyfiken jag blev på vad Paula tatuerat nu med haha

Svar: Får se om hon lägger upp bild så kan jag länka :3
Amanda Lee

2014-01-28 @ 14:50:08
Postat av: Moya

Blir nog awesome med nya lägenheten! :3
och din tumblr ser awesome ut! :D

Svar: Tack tack :D
Amanda Lee

2014-01-30 @ 12:13:14
URL: http://moyachan.blogg.se
Postat av: Sam

Skönt med ny lägenhet!! ;-; Längtar tills jag kan flytta, grrghh.
OCH TATUERA MIG OCKSÅ, ÅÅHHH

2014-02-11 @ 16:03:44
URL: http://simsky.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: