Drömmar runt fullmåne

Drömde i går natt att jag hade något fel på min puls, och för att lösa detta fick jag komma till en kvinna i en källare och sätta mig i en väldigt ostadig fåtölj. Hon berättade att en liten clicker, en centimeter stor, skulle opereras in i min handled. Den var byggd så att en pinne skulle sticka ut ur huden. En till clicker, dubbelt så stor och utan pinne, skulle sättas in i mitt lår. De fungerade som så att när min puls slog oregelbundet skulle jag trycka på handledsclickern i en jämn rytm och ställa om pulsen. 

I natt drömde jag om en väldigt fin, lila natthimmel, ett besök hos en gammal vän som plötsligt hade asiatiska föräldrar och som inte hade tid att prata med mig över huvud taget, några andra vänner på en biograf och en tidsresa jag inte förstod någonting om, och sist men inte minst så gick jag till min tatuerare och frågade vad det skulle kosta att göra klart min fågeltatuering. Sju tusen, sa han. Satte hjärtat i halsen och kände mig sedan väldigt lättad när jag vaknade. 

Folk brukar säga att de har svårt att sova runt fullmåne. Jag brukar få perioder där jag drömmer väldigt konstiga och intensiva saker istället. Jag hinner drömma så mycket på så få timmar, och det blir mycket mer inlevelsefullt än vad jag annars brukar drömma. Får se om jag drömmer något spännande i natt också eller om det roligaste redan är över. 


 

Kommentarer ☾
Postat av: Ida

Inspirerande grej det där med pulsclickern o.o

Svar: Verkligen o.o förstår inte hur min hjärna kommer på allt
Amanda Lee

2014-01-20 @ 18:51:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: