Elektronikfanskap

Sitter här och håller på att bryta ihop över att min telefon är så förbannat kass. När den var ny var den jättebra och lätthanterlig, men nu ett år senare - katastrof. Någon gång i augusti återställde jag den till fabriksinställningarna för att få bort alla saker jag stavat fel på i autocorrecten, och för att snabba upp skiten lite. Nu är det tydligen dags igen. Jag håller på att få psykbryt så fort jag ska försöka göra någonting och det tar över en minut att ladda fram bilderna i albumet, och ibland vill den inte ens över huvud taget. Fattar inte varför den är så seg för jag har inte så himla mycket på den ändå. Är det för att den är gammal, i smartphonevärlden? Ett år verkar vara maxgränsen innan man ska byta. 

Just för tillfället försöker jag föra över bilder till sd-kortet via datorn, och till och med det tar lång tid, för programmet slutar svara hipp som happ. Egentligen vill jag ha en ny telefon, men om jag ska ha en av någorlunda kvalitet, då blir det väl tretusen, minst. Samtidigt känner jag att om jag faktiskt har tretusen "över" till mig själv, då lägger jag dem hellre på tatuering för det har jag längtat mig galen efter. Men det här telefonproblemet gör mig också galen, allvarligt talat. Ska fan ta tillbaka min gamla hazel med knappar för den fungerade även fast mittfästet gick av och den hängde i två delar. Mutter. 

Ber om ursäkt för ett upprört och oerhört ointressant inlägg, men jag tänkte att det var bättre att grina ur sig här än att göra något dumt och typ bryta av telefonen på mitten. Funderar på att göra tröstpannkakor eller något annat gott till mig själv som senlunch (jag vaknade vid ett efter att ha jobbat nattpass...) och sen får vi se om jag lyckas titta på Attack on Titan idag, eller om jag fastnar på tumblr denna gången också. 

 

Kommentarer ☾
Postat av: Moya

men nä vad dumt! D:
gör tröstpannkakor! '-'

2014-01-12 @ 16:43:19
URL: http://moyachan.blogg.se
Postat av: Sam

Elektronik suger ibland... u.u

2014-01-26 @ 20:50:54
URL: http://simsky.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: