Day 1

Idag gjorde jag av med pengar även fast jag tänkte att jag inte skulle. Hoppsan. 

Träffade Sackielc på stan och vi köpte var sin thaibox som vi tog med oss. Var längesedan jag satt ute och åt, och det kändes skönt att kunna göra det utan att frysa halvt ihjäl. Sedan hamnade vi på stan, och jag råkade köpa en huvtröja utan ärmar och ett par tights från H&M som jag gått och tittat på i några veckor. Var ju tänkt att jag inte skulle köpa några mer kläder innan löning, men se hur det gick. Känns faktiskt ganska bra ändå, för jag sparade mer denna månaden än vad jag trodde jag skulle kunna. Score!
Vistelsen på stan avslutades med en fika på UH, där vi båda köpte iste och var sin bit belgisk chokladtårta. Det kan vara det godaste jag ätit i kakväg, ärligt talat. Den var så god. Hnnngh.

Så blev det som det brukar bli när jag träffar dockmänniskor - en hel del dockprat, och gissa vad jag gjorde när jag kom hem? Tog fram stackars Juliet från överskåpet och provade de nya tightsen jag köpte åt henne. Min pepp har varit på väldigt låg nivå den senaste tiden, men det brukar alltid kännas lite roligare när man  pratat med någon som delar ens intresse. Tog lite bilder med mobilen som kanske hamnar här på bloggen senare, om jag känner för det. 

Nu sitter jag här och lyssnar på Miyavis nya skiva (därav rubriken) som jag fått en jättecrush på, och tänkte ladda upp med nudlar och ägg innan jag slår på ett avsnitt anime eller något annat roligt att titta på. (Jag har lärt mig att jag sällan gör vad jag skriver, så vi får väl se hur det går den här gången.)

 

Kommentarer ☾
Postat av: Sam

Den ser god ut också! :3

Svar: Den var himmelsk ;-;
Amanda Lee

2014-03-13 @ 21:04:07
URL: http://simsky.blogg.se
Postat av: Ida

Åh, jag vill ha en exakt sådan huvtröja men hittar aldrig någon, men H&M alltså! :D

Svar: Carlings var det! Men tog bilden på H&M, hehe :D
Amanda Lee

2014-03-17 @ 15:06:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: