Fucking blizzard

Idag kan jag nog vinna pris för oproduktivitet. Gick upp, satte mig i soffan med datorn, och sedan dess har jag suttit här. Kopplade in externa hårddisken och tittade på bilder från 2010, på mig och kompisar, på mina dockor, och lite allt möjligt. Kan verkligen fastna sjukt länge i sådant och minnas, både bra och dåliga saker. 

Nu har jag i alla fall gjort mat och sitter här äter och dricker juice. Funderar på att starta en film eller något, och ta en paus från datorn, för i längden blir det inte så himla roligt. Har försökt i två dagar att redigera vlogen från i lördags men jag har ingen pepp, eftersom jag måste leta upp en låt till den först, och det är tydligen alltför ansträngande. Nej men, den kommer upp den med, tids nog. 

Som nog alla vet kom en andra vinter, och här uppe i Norrland såg den till att återvända rejält. Typ femton cm snö över natten och det snöar fortfarande. Mycket. När det är så dåligt väder känns det okej att ha en segdag, och jag ska sega vidare med gott samvete. Mums. 

(Fick hem min iPhone 4S häromdagen. Så glad på att ha en bra mobilkamera, så en bild på Jesper får vara med och demonstrera och avsluta inlägget.)

 

Kommentarer ☾
Postat av: Sam

Dåligt av vintern att komma tillbaka sådär... Helt okej med slödagar ibland!!

Svar: Pissvinter :( absolut!
Amanda Lee

2014-03-20 @ 16:18:52
URL: http://simsky.blogg.se
Postat av: Moya

Dumma f*ing vinter! D:<
*ger en massa pepp till vloggredigering*

2014-03-21 @ 19:35:42
URL: http://moyachan.blogg.se
Postat av: Ida

Alltså, åh, han ser så fluffig och mysig ut! ;-;

Svar: Han har jättegosig mjuk päls :3
Amanda Lee

2014-04-04 @ 10:42:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: