Tre år

Wow, vad duktig jag är på att uppdatera den här stackars bloggen. 
Så fort jag trycker upp ett nytt inlägg vet jag ju att jag kan klämma ur mig massor av text, men det är bara det att jag aldrig jag kommer så långt som att logga in. Haha :( 

I vilket fall så sitter jag här och är förkyld, igen. Jag brukar bli sjuk två eller tre gånger per år, men det här är andra gången på två månader jag är förkyld. Kanske kan hoppas på att jag får vara frisk resten av året om jag klarat av båda förkylningarna redan nu? Kan ju alltid drömma.

Det är världens finaste väder ute, och jag blir så glad på att våren äntligen är på väg. Var nere på stan förut och lämnade in papper på försäkringskassan, solen sken och jag kunde ha mina nya skor och jag behövde inga vantar och jag frös inte över huvud taget. Med tanke på att jag bor i norrland blir nog ingen förvånad om det kommer en omgång snö till, men det är i alla fall på väg mot den ljusare delen av året och inte tvärt om. /försöker hålla peppen uppe.

I dag har jag och Paula varit tillsammans i tre år, och det ska vi fira med att äta på thairestaurang när hon slutat jobbet :3 Blir helt snurrig när jag tänker på hur fort tiden har gått. Får hoppas på att min näsa håller sig i skick så att jag kan få äta god middag utan att sitta och snora eller att mitt vänsteröga ska börja rinna. 

(skäms när jag inser hur lite bilder jag har på min sambo/oss tillsammans,
men denna är nästan precis ett år gammal, och det blir ju lite symboliskt roligt.)

~

 

Kommentarer ☾
Postat av: Sam

Inte alltid lätt att orka blogga, ehe. Hoppas verkligen att det håller i sig med vädret!
Grattis igen. :3

2014-03-11 @ 18:04:06
URL: http://simsky.blogg.se
Postat av: Moya

Fy vad tiden går! o.o
och våren får gärna stanna kvar för min del! <3

2014-03-11 @ 18:04:12
URL: http://moyachan.blogg.se
Postat av: Ida

Åh, ni är så fina! c: grattis :'3

2014-03-17 @ 15:18:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: