Barnens Hus - i Övik!

Ååh vad skönt att min praktik är fixad :D 

Min utbildare har snällt ringt runt hit och dit för att hjälpa mig hitta en plats, men Brothers, Leklust, BR och Akademibokhandeln sa allesammans nej av olika anledningar. 
Idag var jag inne på Barnens Hus och pratade med Hans (chefnisse, förmodar jag.) Jag hade förstått det som att det skulle bli någon slags miniintervju, men det hade visst redan blivit bestämt att jag fick vara där, han ville bara träffa mig och prata lite om det hela. Jätteyay! Leksaksaffärer är gulliga och jag tror säkert jag kommer trivas. Ska göra mitt allra bästa och hoppas på att jag kanske kan få jobba lite extra sedan efter praktikperioden är slut. 

Åh. På fredag kväll nästa vecka åker jag ner mot Göteborg, och om två veckor och en dag är det dags för Black Veil Brides på Sticky Fingers. Jag är så sjukligt pepp att jag nästan får ont i magen. Måste leta reda på låttexter och plugga som den lilla tönt jag är så att jag kan sjunga med i varenda låt. 
Egentligen har jag inga pengar kvar denna månaden, men jag tänker stjäla från mitt spar/hobbykonto så att jag kan köpa en t-shirt eller något annat roligt. DKghfjkhk. 

Jag gillar min blogg hörni, men jag har inte så mycket att skriva om, förutom mina vanliga vardagliga "äventyr." Vi hittar oftast på annat här hemma så det blir inte att jag sitter så mycket vid datorn nu längre. Och när jag gör det blir det ett kort slarvigt inlägg med en halvdan bild. Men, bland er tio läsare, finns det något ni skulle vilja att jag skrev mer om? Säg till i såna fall så fixar jag :3

Bjuder på en skev bild på min tröja, eftersom mitt face inte ville samarbeta i morse. 

Kommentarer ☾
Postat av: Moya

Grattis ännu en gång till praktikplatsen! :D

Svar: Tack tack :D
Amanda Lee

2013-04-13 @ 12:43:09
URL: http://fierflies.blogg.se
Postat av: Anonym

Yay på praktik! :3 IHH LÄNGRAR OCKSÅ!! <3<3

Svar: Yayayay! :3 <3
Amanda Lee

2013-04-13 @ 16:48:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: