~

Wowee. 

Hemkommen efter en och en halv dag hos Sam, och en fika med Emil och Ida. Hur trevligt som helst och det är så fint att jag hann träffa dem igen, men mitt humör har varit åt skogen och gjort mig till en moody bitch x45 ungefär. Har inget vettigt att skylla på så skyller på det värdelösa regnet istället. 

Tog inte så mycket bilder, men lägger kanske upp något litet i efterskott om jag kommer ihåg. Jag och Sam bakade i alla fall en morotskaka som blev jättegod, och så gjorde vi blåbärspannkakor som såg ut som alienmat. Jag kämpade med hennes symaskin och lyckades efter ett antal timmar få ihop en visual kei-inspirerad (wannabe) kofta till Jake. Litet och pilligt, och den blev lite sned och lite för kort i axlarna. För att inte ha haft något mönster och för att vara en total noob på att sy så blev det ju ganska fint i alla fall. Ska försöka ta kort på den också. 

I dag färgade vi håret innan jag begav mig till bussen. Skönt att vara nyfärgad, men jag har en fläck mitt i pannan, så jag fick ha mössa resten av dagen. Träffade Emil och Ida på Bar Prego och drack chailatte och pratade om jobb, skola, mat och hur äckliga människor det finns i världen. Nice.

Och ja, nu sitter jag här. Skrev en liten bit på en högst barnförbjuden novell (men hoppsan) och sen fastnade jag på Seikes blogg och läser igenom runt femtio inlägg, eftersom bloglovin slutat läsa in dem. Jävla piss. Funderar på att lyssna på någon bra musik så jag slutar vara smådeppig, eller titta på youtubevideos trots att pappas internet är långsammare än en trött snigel. 

Nåväl. Slänger in en gammal egobild från 2011 för att det inte ska se så tomt ut. Bruna linser och såg rätt cool ut fastän jag absolut inte var det. Det ni.


Kommentarer ☾
Postat av: Sam

Yey, fint var det. <3 Elaka bloglovin som gör så hela tiden...
Liten Lee, hehe

Svar: Finfint <3
Amanda Lee

2013-04-25 @ 19:04:29
URL: http://simsky.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: