Fika, klänning och legender

Woop!
Träffade Sanne idag över en fika, som sträckte sig från ett till tjugo i fem. Blev en promenad runt på stan mot slutet. Var kul att ses igen och ta igen vad som hänt under tiden som gått. Även fast det mestadels blev prat om hemskheter (typ om hur äckliga människor det finns, mående, och så vidare) så var det väldigt roligt :3 Alltid lika kul att se hur många människor man kan skrämma bort från ett fik om man pratar hemskheter tillräckligt länge. Rummet var tomt tillslut. Hehehe. 

Jag köpte en klänning igår. Kanske är det ett långt linne, men spetsen i nederkanten gör att i alla fall jag tycker det är en enkel klänning. Det är min första klänning sen avslutningen i nian och det känns som en ganska historisk händelse o.o Tyckte den var tillräckligt söt för att köpa den, även fast den visar min fula rygg. Löste det idag med att ha en väst över. Kaching! Tog tyvärr ingen helbild, men en egobild på Torgstallets toalett får duga. Man ser ju lite av spetsen i urringningen i alla fall. 


Såg Rise of the Guardians med mamma nu på kvällen. Har sett gifs överallt på tumblr, och nu blev det äntligen av att jag fick fatta hur allting hängde ihop. Tyckte den var riktigt söt, och fint gjord. Fangirlar som alltid 1 - pojken med rufsigt hår (i detta fallet Jack Frost) och så 2 - ondingen (i detta fallet Pitch Black vars röst spelas av Jude Law kdfjghj ♥)

Nä, nu ska jag fortsätta rolla en stund, och sedan ska jag sova.
Min resväska är proppad full med kläder och i morgon bär det av till Göteborg för att hoppa på tåget till Örnsköldsvik. Det har varit skönt att komma tillbaka hit ner för att träffa människor jag saknat. Önskar jag kunnat stanna två veckor så det inte hade blivit samma stress, men jag har utbildningen, och en praktik som börjar på måndag (yikes.) Tror säkert jag kommer tillbaka ner vid något tillfälle i sommar ~

Godnatt på er :3

Kommentarer ☾
Postat av: Sam

Mysigt! Ovanligt med klänning, men såg fint ut på bilderna, hoho. :3
Det var fint att få träffa dig igen, längtar tills nästa gång. <3

Svar: Ovant indeed, men tack :'3Samma här <3
Amanda Lee

2013-04-27 @ 19:34:08
URL: http://simsky.blogg.se
Postat av: Walter

rotg är ju alldeles underbar, jag fangirlar över Jack och Pitch Black jag med ;_;

Svar: De är så fina ;-;
Amanda Lee

2013-04-27 @ 23:23:20
URL: http://nox.webblogg.se
Postat av: Moya

lät som en sjukt mysig dag!! :3

Svar: Det var det! :3
Amanda Lee

2013-04-28 @ 15:17:49
URL: http://fierflies.blogg.se
Postat av: Caspian

Åh herre vad galet fin du är!

Svar: Men åh, tack så mycket! ;-;
Amanda Lee

2013-04-28 @ 19:36:51
URL: http://Captivatedminds.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: