You don't have to be a good person to be a hero

Wowee. Vilken dag alltså.

Drömde att en klasskompis var magsjuk och smittade mig. Vaknade och insåg att kazam - stackars Paula har blivit matförgiftad :c Trots att vi listade ut matförgiftningsdelen har jag gått och oroat mig smått hela dagen i skolan över att jag också skulle bli sjuk. Min IBS gör ibland att min mage gör ont på samma vis som innan man kräks (ew) och får mig att må illa. Paranoid, much? Såklart blir det värre när man stressar också. Men jag är okej!

Nu när Paula vilar roar jag mig med att försöka läsa ikapp Homestuck. Har inte blivit att jag läst på ganska länge eftersom det är så mycket text (och musik) och då vill jag oftast läsa när jag är ensam. Och damn. Vad många sidor det hunnit komma upp. Lovar att jag låg ett hundratal bakom. 
Kämpar mig vidare nu och hoppas på att det händer något spännande snart. Har sett lite hints på tumblr om att något utmärkande händer i alla fall. Exciting shit.

Printade en liten bit av Vriskas monolog för jag tyckte det lät bra.
För er som inte har en aning om vad Homestuck är - kolla upp det här. Antingen hatar man det eller älskar det, verkar det som. Jag älskar det.Kommentarer ☾
Postat av: Moya

måste verkligen fortsätta med homestuck o.o

Svar: Heja heja!
Amanda Lee

2013-04-13 @ 12:42:30
URL: http://fierflies.blogg.se
Postat av: Sam

Så lätt att man blir paranoid, uscha. Fin grej där. <3

Svar: Eller hur... Ja :3
Amanda Lee

2013-04-13 @ 16:44:45
URL: http://simsky.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: