I Come Alive

Här sitter jag med en kopp hallonlakritste och funderar på vad fan man ska göra med bloggen. "Jag kommer uppdatera massor medan jag är nere!" Trodde jag, ja. Internetbristen hos pappa spelade visserligen stor roll, men de gångerna jag var hos mamma och faktiskt hade tid över så kände jag inte riktigt för att sitta vid datorn och knattra ner inlägg. Och ja, nu är jag hemma i Örnsköldsvik igen, och har varit det i två dagar. Det känns skönt att vara tillbaka till flickvännen och lägenheten, och den sköna sängen, men också konstigt att plötsligt vara borta från det jag är så van vid att kalla hemma. Stannade längre den här gången än vad jag gjorde i April, och jag hann vänja mig vid att bo hos pappa igen. Är för tillfället lite förvirrad, men jag vet att det bara kommer ta någon dag till innan jag är i balans igen. Har ingen aning om när jag åker ner igen, men jag antar att det blir till hösten. Om jag får tag i en biljett till fördömda Black Veil Brides och har möjlighet att åka så blir det i November, I belive.  

Jag har tagit så många foton, och jag har träffat så mycket folk, men jag orkar inte skriva ner allting i detalj. Det blir lätt så att jag vill skriva ner allt jag gjort på bloggen, men i ärlighetens namn, spelar det någon roll? Jag hade kul med de jag träffade, och så länge de vet om det, så gör resten ingenting. Jag har suttit i parken, jag har sovit över, fått en tårta, jag har varit på en knasigt planerad fest och jag har spelat gamla spel på datorn, och roligt var det. Får se om jag kanske gör ett inlägg med lite fler bilder senare. ~

Idag hade jag tänkt börja tvätta, och sedan gå mot stan för att inhandla en ögonbrynspensel och byta ut mina tofflor som jag köpte igår. Var jätteglad ända tills jag skulle prova dem för då visade det sig att jag fått två högerfötter. Händer ens sånt? De var upphängda på sånadär krokar så det var inte jag som var dum och tog två likadana, i alla fall. Fnys. Först ska jag dock göra mig någon vettigare frukost än bara te, och så tror jag att jag ska titta på ett avsnitt av Legend of the Seeker. 

Hej då så länge, och så får vi se om jag kan lyckas hålla den här bloggen uppdaterad lite mer än en gång i veckan. Önska mig lycka till. 

 
Kommentarer ☾
Postat av: Sam ★

Kommer sakna dig. >: Vi måste se BVB ju, jfrk

Svar: Jaa jkfhgk >:
Amanda Lee

2013-08-03 @ 17:14:34
URL: http://simsky.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: