Jag, träna? Va?

Men tjena. Ligger i sängen med datorn i knäet, Skilda Världar i bakgrunden och en smoothie i ett coca cola-glas. Trots segerier i skolan och kallt väder så är jag på ganska så bra humör ändå. I morgon klockan sju hämtar vi våra små kattbröder och jag längtar jätte, jättemycket. Folk frågar nyfiket vad de ska heta men sanningen är att vi inte vet själva än. Vi tänkte vänta tills vi får träffa dem, så vi kan avgöra vad som passar på riktigt :3 En sak är i alla fall säker och det är att Jesper finns med bland mina namnförslag. Har velat ha en Jesperkatt i säkert två år. 

För ungefääär... en vecka sedan, tror jag, bestämde jag och Paula oss för att bli bättre på motion och mat. Vet inte hur länge jag har tittat på folks träningsbilder och fått dåligt samvete, men aldrig orkat ta tag i det, men länge är det i alla fall. Nu har vi försökt börja med en snabb promenad varje dag, eller någon annan motion. Kämpar dessutom för att vänja mig av vid godis på vardagar (det inkluderar läsk och energidricka.) Det har gått helt okej hittills, för jag har inte köpt något godis eller någon dricka, men vi hade båda hemma så jag fuskade lite igår. Huvudsaken är att jag försöker och att det i alla fall är mindre än vad det brukar vara. Innan åt jag ju godis varje dag, och rörde mig inte mer än vad som var "nödvändigt."

Nu när vi väl har kommit igång med grundmotionen så tycker jag nästan att det känns lite... lite? Jag vill liksom göra något mer. Vad det skulle vara vet jag dock inte, för jag vågar helt seriöst inte gå till något gym. Funderar på att försöka springa även fast jag misstänker att jag har någon slags ansträngningsastma som gör att halsen blir som ett sugrör. I vilket fall som helst, så är jag glad att jag för en gångs skull försöker. Heja!

Min supersnälla morfar gav mig pengar så att jag kan köpa bra skor att gå i ;-; Hittills har jag fått gå runt i converse och det vet vi alla att det inte är bra för fötterna eller ryggen. Kanske skyndar jag iväg till Stadium i morgon och tittar ut ett par skor. Och kanske några byxor så jag slipper ha bara piratbyxor i höstkylan som kommit krypande. På tal om det så gör sommarens slut mig lite ledsen, men det måste ju bli höst någon gång. Egentligen är det vintern jag fasar för, för när den väl kommit så stannar den så länge att jag börjar tro att det aldrig ska bli ljust igen. 

Jag har blivit så lat med att lägga in bilder på datorn så det blir som vanligt några stycken från instagram som får pynta inlägget. Ha det kul, tills vi hörs igen. 

 
 
 

Kommentarer ☾
Postat av: Sam ★

Försöker jag med, bättre med lite varje dag än inget alls! Det värsta med gym är ju att det kostar och grejer. </3 Vi måste gå på promenad när vi ses ju!
Mys med katterna. <3

2013-08-29 @ 18:14:36
URL: http://simsky.blogg.se
Postat av: Moya

Heja heja!!! :D
åhh missar!! ;-;

2013-08-29 @ 19:07:52
URL: http://moyachan.blogg.se
Postat av: Ida Gustafsson

Shit vad kul, heja er!! :D Det är ju så kul och skönt osv när man väl kommer igång :3 och åååh, kissarna *-*

Svar: Det är ju faktiskt det :D Har fuskat lite nu, men ska försöka hålla goda jobbet uppe :3
Amanda Lee

2013-09-09 @ 11:27:04
URL: http://suxoa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: