Patetiske torsken Göran

Jag har haft sådan fantastiskt liten lust att skriva på bloggen det senaste. Det finns tid över och det har hänt lite grejer här och där, men att sätta mig och skriva ett inlägg har inte känts så spännande. Tror inte att någon gråter över brist på inlägg från mitt håll dock. Vägrar ge upp den här stackars lilla hörnan av internet men det kommer nog dröja innan jag blir aktiv på att skriva igen. Saknar ni mig för mycket så finns det ju länkar till sidor jag är mer aktiv på nere till höger i menyn. Skriver och lägger upp mest onödigt på instagram och twitter. 

Vad som har hänt sen sist:
· Vi har kommit tillrätta ordentligt i lägenheten. Snart har vi bott här i två veckor och jag tycker det känns som att det är mycket längre, men samtidigt inte. Det är så mycket mer trivsamt här och jag är så väldigt glad att ingen annan fick den före oss. Har vi seriöst bott i det lilla kalla råtthålet två våningar ner? Shit.

· Vår demonhamster Peach har dött. Det gick jättefort och på bara några dagar hann hon bli sjuk och somna in. Vet faktiskt inte vad som hände, men hon kliade sig så mycket i ögat att det måste ha gått sönder (det svullnade och sedan blev hon blind på det.) Det gick någon dag och hon var pigg, men sedan när hon blev tröttare och ostadig tänkte vi att det var bäst att ta henne till veterinären för avlivning på måndagen, men redan samma kväll var hon död. Lillen är begravd i en äggkartong bakom huset nu. Precis när vi flyttat till en lägenhet där hon kunde få stå i köket, så att man inte blev arg på henne på natten, och när man börjat fästa sig vid henne lite mer, då bestämde hon sig för att dö. Ironin. 

· I morgon ska jag kliva upp horribelt tidigt för att åka till Umeå och gå på NerdCon med Moya. Det är ett litet, litet konvent men jag har längtat efter att gå på konvent över huvud taget sen Kodachi förra året, så det ska bli jättekul :3 Både hoppas och inte hoppas på att det ska finnas för mycket att köpa för jag får inte slösa pengar... Får se hur bra det går för mig. 

· Om sex dagar får vi hämta två små kattbröder ♥ För över femtio dagar sedan startade jag nedräkningen och har längtat som en tok. Nu när det börjar närma sig på riktigt så känns det väldigt overkligt. Kommer bli kul att se vad de får heta, för både jag och Paula har sagt att vi inte kommer kunna fastställa något namn förrän vi får se dem. Längtar, längtar. 

Det var nog det viktigaste. Och här sitter jag vid köksbordet även fast jag skulle vara på MiROi och "plugga." Kände bara ett stort NEJ i morse när jag skulle kliva upp så jag stängde av larmet och somnade om. På ostadigt humör och blir less på mig själv för det, har mensvärk och ont i nacken. Känner mig som en gnällig liten unge och funderar på hur jag ska kurera det på bästa sätt. Titta på någon töntig film på vårt nystartade Netflixkonto? Dricka te? Gå ut och gå? Lägga mig på vägen och hoppas en cyklist kör över mig?

Nej okej, jag ska sluta upp med det här och försöka göra något vettigare än att sitta vid datorn i alla fall. Tack och hej. 

 

Kommentarer ☾
Postat av: Moya

längtar som en liten galen smurf till i morgon *-*
och sov sött lilla hamster! <3 :<

2013-08-23 @ 12:09:28
URL: http://fierflies.blogg.se
Postat av: Sam ★

Gosigt med kattpojkar. <3

2013-08-25 @ 21:48:41
URL: http://simsky.blogg.se
Postat av: Ida Gustafsson

Nämen lilla Peach då ._.
Fint med lägenheten och kattpojkarna dock, låter så himla bra att det känns så mycket bättre på nya våningen :3

2013-09-10 @ 12:23:26
URL: http://suxoa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: