sss

Jag tänkte ta en lång promenad idag för att väga upp för att jag inte ens satte foten utanför dörren igår. Det var dock så fruktansvärt varmt att jag gav upp efter bara en liten stund och gick tillbaka in igen :c Bättre med en liten promenad än ingen alls, men ändå. Jag har i alla fall varit produktiv nog och rensat Peach bur och lagt i nytt spån, och dammsugit upp allt annat spån som hamnat utanför. Fick byta dammsugarpåse för det var så mycket. Trodde aldrig att jag skulle bli så frustrerad över något så enkelt som spån, men jo visst gick det. 

Just nu håller jag på att fylla i något formulär till MiROi som jag fick i läxa tills i morgon. Riktigt känner hur den där äckliga söndagsångesten kommer tillbaka, den man hade när man gick i grundskolan och gymnasiet. Hugaligen. Känner inte för att behöva gå upp halv åtta i morgon. Tur jag bara ska gå fyra dagar i veckan, varav onsdag är hemarbete, vilket betyder att jag får sovmorgon. Tiden på de andra dagarna är avsatt mellan 8.30 till 16.00, men jag hoppas att jag inte behöver gå till fyra varje dag... På service gick vi som längst till kvart över tre och jag hoppas det är likadant med denna utbildningen. 

Ger mig på ett försök att uppdatera min otroligt bortglömda dayview och slänger upp lite bilder, och efter det borde jag fixa något att äta, eftersom jag som alltid glömt äta frukost. Spenderade större delen av gårdagen med att titta på Legend of the Seeker och jag tror nog jag ska fortsätta med det idag. Har tio avsnitt kvar på säsong två och sedan finns det inget mer. Snyft :c Det fanns ju en sån där petition som snurrade runt på internet och samlade röster för att få en säsong tre (gissa om jag röstade) för ett tag sen, men har ingen aning om det kommer bli något av det. Om det blir av så är det Craig som fortsätter spela Richard i alla fall, och det är allt jag kräver. 

Vilket osammanhängande blogginlägg. Spån, skola och Seeker. 
Nu ska jag göra mat.Kommentarer ☾
Postat av: Moya

Skulle ju vara awesome med en till seeker säsong jue! D:
och skola </3

Svar: Eller hur, ååh D:
Amanda Lee

2013-08-04 @ 17:42:43
URL: http://fierflies.blogg.se
Postat av: Sam ★

Hoppas att det går bra med den dära utbildningen i alla fall. Hatar söndagsångest, usch. Suger.
Orkar typ inte dayviews just nu, haha. </3

2013-08-05 @ 17:55:50
URL: http://simsky.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: