Onsdag & Fredag

Här sitter jag och funderar på mat. Borde laga mig någon middag, men jag blev på sånt där humör när allt låter bättre än att göra något som faktiskt är produktivt. Kom mig i alla fall för att diska, föra över ny musik till ipoden, och skriva en GLÖM INTE-lista till mitt packande. Mamma och Iris kommer nämligen ner från Finlandsvisiten och plockar upp mig i morgon eftermiddag. Har längtat jättemycket de senaste dagarna, och det ska bli jättekul att komma ner, men packandet är så fantastiskt tråkigt. Funderar på att skjuta upp det tills i morgon för det tar faktiskt inte så lång tid, och de borde inte komma förrän tre-fyra. Tror det får bli så. Ska försöka packa lätt så att det får plats att ta med roliga saker när jag ska tillbaka upp igen. Aiden ska få följa med, och mina teer och några fler spel. Sen vet jag inte. Symaskinen vore kul men den får helt enkelt vänta på grund av otymplighetsskäl. 

I onsdags kom Moya hit :3 Efter en hel del krångel så blev det slutligen av. Det började med att jag skulle åka till henne förra veckan, men jag hade inga pengar, så hon skulle åka till mig istället. Men då tror jag det var hennes familj som surade sig, så det blev uppskjutet till denna veckans onsdag, men då missade hon tåget. Men, tack och lov, hade hon några vänner som ändå skulle till Övik just då (what are the odds?) så det fixade sig tillslut. 
Ett avsnitt Game of Thrones tittade vi på och sedan blev det spel och godis och en hel mängd prat. Fick te som ska smaka hallon lakrits och ett egenritat kort som försenad födelsedagspresent :3 Teet ska bli kul att smaka på, men blev gladast för kortet eftersom hon hade ritat det i Homestuck-style rakt igenom ♥


Efter att Moya åkt hem så provade Paula sin nya HDMI-kabel till xboxen. Det kändes som att se in i en helt ny värld. Att det ska förbättra bildkvalitén är ju klart, men det var nästan löjligt hur mycket bättre bilden blev o.o Kommer bli ännu roligare att spela spel från och med nu, helt klart. 
Och på tal om det så har jag spelat så löjligt mycket tv-spel på sista tiden? Jösses. Mario Kart med Paula, typ hela tiden, och så fort hon jobbar har jag spelat något annat. Spelade ju ut Alice Madness Returns på ganska få dagar, och Silent Hill 2 på ännu färre. Tänkte faktiskt ta itu med Silent Hill 3 nu när jag har kvällen för mig själv. Kan bli spännande att se hur många gånger jag fastnar, för nu när jag inte spelat om början en halv miljon gånger (som med tvåan) så kommer jag med största säkerhet fastna gång på gång. 

Och nu är det nog bäst att jag avslutar det här inlägget innan det blir alldeles för långt. 
Uppdaterar nästa gång när jag är nere i Tranemo/Ulricehamn, och tills dess, ha det bra :3 

Kommentarer ☾
Postat av: Moya

allting löste sig fint fint, glad att du gillade kortet! :3
och du får ha det så bra i dina hemtrakter så får vi snabbast möjligt ses när du är hemma igen! 8D

2013-07-12 @ 23:17:13
URL: http://fierflies.blogg.se
Postat av: Sam ☆

*Blåsa såpbubblor på* Ska bli fint att ses igen, whii. <3 Kortet var gulligt. :3 Yay på spel och grejer, vill med spela.. Men det ska vi ju förhoppningsvis när du kommer hit, hehuu.

2013-07-13 @ 09:23:35
URL: http://simsky.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: