Dockor & café UH

Ja, hur gick det med fikan? Den varade mellan tre och kvart i åtta, så jag tror nog det säger sig självt att det gick bra :3
Jag fick peta på fina Kate och December, och jag köpte en mintchoklad cheesecake som smakade diskmedel. Annat än kakmissen så var det väldigt trevligt :3 Blev en hel del prat om dockor, anime och annat relaterat och orelaterat. 

Det kom fram fyra personer, om jag minns rätt, som var nyfikna på våra dockor och frågade om lite allt möjligt. En kvinna kom fram två gånger till och med, varav andra gången hade hon hämtat sin man/kompis för att visa. Så länge folk är nyfikna och frågar snällt känns det mestadels kul. Och för det mesta är folk bara nyfikna, för det är väldigt sällan jag har fått en ogillande blick. Folk blir kanske för förvånade för att ens kunna bli dåligt inställda. Hehe. 


Plus i kanten var att jag fick åka gratis med bussen in till stan, och fick skjuts hem av Sackielc's mamma. Gratis resor in my heart. Sparade hela tjugosex kronor på det här viset. 

(Förresten Sam, jag kom på hur man fixade bakgrunden på rundhörnade bilder, ehe :D)

Kommentarer ☾
Postat av: Sam ~ *

Finis dockor! Fint att det var bra ju. :3 Lät som en äcklig kaka dock... Haha.
Yay! :3

Svar: Indeed :3 Ja, om man åt minten för sig och chokladen för sig var det gott, men i kombination blev det diskmedel o.o
Amanda Lee

2013-03-07 @ 13:43:11
URL: http://simsky.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: