Framtiden, gå hem

Suck. 

Så inleddes denna veckan med att göra en planering inför projektet som ska vara klart på fredag. Kanske låter intressant, men jag kan meddela att det är högst ospännande. Handlar om inköp och varuhantering och vi ska lyckas göra en powerpoint om detta som ska räcka i tjugo minuter. Hur fan ska det gå till, tänkte jag. Tack och lov hamnade jag i samma grupp som Rose-Marie vars son är chef på en konsumbutik (har jag för mig) så i morgon ska vi åka och intervjua honom. Vi skrev ner hur många frågor som helst så jag tycker lite synd om honom alla redan. Förhoppningsvis är det rätt lugnt efter det, för då är det "bara" att sammanställa och stoppa in all text i bildspelet. 

Klockan fyra ska jag och Paula iväg och prata med killen som äger lägenheten vi vill flytta in i. Hoppas på att det kommer gå bra och att han är vettig. Vill verkligen inte kasta bort den här chansen, för även om det inte är en lyxlägenhet så är det ett eget ställe. 
Oroar mig lite för hur det ska bli när utbildningen är slut, faktiskt. Jag ska söka jobb som en toka, överallt och ingestans, för jag vill inte vara arbetslös längre. Jag vill tjäna mina egna pengar och inte vara beroende av försäkringskassan och andras skattepengar. Men tänk om jag inte får tag i något då? Vad gör jag då? 
Utbildar mig till något, antar jag. Men vad? Jag har ingen ork att syssla med läxor och plugga i flera år för att bli något jag inte ens är säker på att jag vill bli. Ååh. Blir så less på det, men vad ska man göra. Om min period med aktivitetsstödet tar slut och jag inte får något jobb efteråt, då får jag väl plugga för pengarnas skull helt enkelt. 

Nu kom Pia tillbaka till klassrummet så vi ska väl fortsätta arbeta. Har sökt ett jobb på Elgiganten som kassamedarbetare utan större förhoppningar, för jag har ingen bil så jag kan köra dit, och det går sjukt dåligt med bussar åt det hållet. Nåväl. Om jag får det så löser det sig säkert på något vis ändå. Det fixar sig alltid, tillslut. 

Det var lagom varmt (kallt, snarare) för att jag skulle kunna ha skinnjackan på mig i morse, förresten. Då blev jag glad. 


Kommentarer ☾
Postat av: Moya

synd att lägenhetskillen inte dök upp bara D:
och kämpa på med jobbsökandet! ^^ *pompspomps*

Svar: Ja usch, så vidrigt typiskt >: tack!
Amanda Lee

2013-05-27 @ 20:29:16
URL: http://fierflies.blogg.se
Postat av: Ida

Nu hittade jag hit igen! Haha, får så dåligt samvete över att jag inte läst hittills. Men jag hoppas verkligen att du får ett jobb och att det går fortsatt bra för er, jag blir så otroligt glad för er skull när det går bra <3 :3

Svar: Hej, jag har saknat dig! Absolut ingen fara, och tack så mycket :'3 <3
Amanda Lee

2013-06-01 @ 20:50:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: