Halloween

Fick en plötsligt lust att skriva ett litet inlägg efter att ha tittat runt på andras bloggar. Egentligen har jag inget märkvärdigt att skriva, dagarna går, katterna växer, det blir kallare, och så vidare, och så vidare. Egentligen hade jag tänkt titta på videos på youtube och mysa med en kopp te, men vi har tittat för mycket på Netflix och gjort åt all internethastighet, så här sitter jag med en uppkoppling från helvetet. Det tog en halvminut att få upp den här inläggssidan, om ni förstår var jag menar. 

I morgon är det Halloween, som är min favorithögtid. Jag och Paula hade velat hitta på något kul men hon ska jobba, så jag får hitta på något på egen hand. Kanske köper lite godis och hyr en Halloweenig film att titta på, eller något liknande. Igår när vi var på affären hittade vi djävulshorn och kattöron för femton kronor styck. Paula blev djävul och jag blev katt, och så fick vi med oss ett spindelljus hem också. Det blir inget storfirande men det blir lite pyntat i alla fall, och det är mycket bättre än ingenting. 
Förra Halloween hade jag svart och orange hår och sminkade mig som en döskalle med misslyckad näsa. Saknar den där orangea färgen något enormt vid jämna mellanrum. Just nu är mitt hår så tråkigt och brunt och mainstream så jag gråter. Helst av allt skulle jag vilja färga i alla fall hälften till någon tokfärg igen, men det är så slitet, så det finns inte mycket jag kan göra. Det får förbli brunt tills det fått lite längd, och då ska jag färga svart igen. Långt svart hår är något jag fick för mig att vilja testa och visst passar det bra nu när jag behöver låta håret vila och växa ut. 

På måndag ska jag på arbetsintervju. Dessvärre inte på något drömställe, men jag hoppas verkligen att jag får jobbet så att jag kan börja tjäna pengar. Är så trött på att leva på i princip inget och snylta på Paulas pengar hela tiden. Som de flesta nog vet är det Max jag sökt till. Att stressa sönder och lukta strips och möta idiotkunder varje dag är ingen dröm direkt, men jag försöker tänka på alla tatueringspengar jag kan spara ihop, för då känns det bättre.

Varför blir det alltid så långt när jag väl får för mig att uppdatera igen? Himmel.
Utlovar ingen fortsatt aktivitet, och vid det här laget vet ni redan var ni kan hitta mig på andra sidor. Särskilt twitter, för där har jag fått för mig att uppdatera ganska ofta, på sista tiden. Avslutar med bilder från förra Halloween och hoppas att ni har en trevlig kväll ~

 Kommentarer ☾
Postat av: MissNosebleed- My Life In Japan!

sv: Åh blir så glad av att hör det! :3
Kramar Louise Nosebleed!

2013-10-31 @ 12:57:33
URL: http://missnosebleed.blogg.se
Postat av: Ida

Saknar dig så mycket hörru ._. och hoppas intervjun gick bra :3

2013-11-03 @ 23:06:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: