Mulet litet samhälle jag kommer ifrån

Ända sedan jag gick och la mig i går, i sängen i mitt gamla tonårsrum har jag varit fylld med nostalgikänslor. Det är så mysigt så jag blir luddig i huvudet. Stjärnor i taket, självlysande pärlor och massor av fåniga posters på väggen, hur det luktar samma gamla sköljmedel när jag öppnar dörren till min vita garderob, och hur det luktar i ett av köksskåpen på grund av ett doftljus som har stått där ända sedan jag var liten. Poetisk och känslofylld så här runt tolvsnåret? En aning. 

Tågresan ner genom landet gick bra, bortsett från en timmes stillastående mellan Hallsberg och Laxå. Tänker ta tillfället i akt att söka ersättning för förseningen, för när jag har gjort det förut har jag fått hela biljettpriset tillbaka. Fattig som jag är så tackar jag absolut inte nej till 690 extra kronor. Nästan så man önskar att tåget ska vara lite sent hem också, ya feel me?

När jag väl var framme träffade jag mamma, min kusin och min morfar, sedan körde mamma mig till Tranemo. Sa hej snabbt till pappa och gick sedan till ica för en tvåtimmars väldigt intensiv fika med Sanne, där vi hann med skitsnack om diverse dumskallar vi känner och att halvt gråta av skratt när vi mindes alla fula bilder jag har på oss på min hårddisk. (På fredag ska vi gå igenom dessa mer noggrant.) 
När Sanne behövde åka gick jag tillbaka hem till pappa och blekte mitt hår. Efter fyra år av gnäll har jag slutligen tagit mig kragen och tänkte skaffa mig något riktigt färgglatt. Förmodligen kommer jag tappa halva längden, då mina toppar redan är väldigt slitna, men jag orkar inte bry mig. När jag har ett jobb som tillåter färgglatt hår och tatueringar måste man väl få passa på? 

Så här är jag nu. Brunröd i håret, med en kopp te, och samlar mod för att ge mig ut i regnet och ta en buss till Borås. Ska äntligen träffa Sam igen, och så tänkte jag köpa mer blekmedel och en sladd till min mobil så jag kan föra över bilder och videos till datorn. 
Funderar på att åka lite tidigt så att jag kan gå och leta tråksladd innan Sam har slutat sin utbildning, men det var så längesedan jag var i Borås och jag har nog faktiskt aldrig gått där själv, så vi får väl se om jag lyckas hitta något. När vi väl ses vill jag ha tid att ses ordentligt, för jag känner att vi nog kommer ha en del att prata om vi också. (Cue ömma käkleder.)

 

Kommentarer ☾
Postat av: Sam

Du är så fin, fgkrkrl. ))): <3 Det var så fint att ses igen. ;-;

Svar: Men tack fina du ;; <33 verkligen!
Amanda Lee

2014-04-07 @ 23:00:36
URL: http://simsky.blogg.se
Postat av: Moya

finis! :3
nostaligkänslor är så härliga men så jobbiga ibland! o.o Måste vara fint att träffa alla vänner och familj igen! :33

2014-04-11 @ 13:53:59
URL: http://moyachan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: