Kittymakeup

I dag var jag på äventyr på egen hand nere på stan. Gick till H&M för att titta på ett linne jag såg men inte provade förra gången jag var där, och så fick två andra tröjor också följa med in i provrummet. Den rosa har jag provat förr och verkligen fått för mig att jag vill ha, men i dag när jag testade den kändes den inte värd sina tvåhundra kronor. Väldigt fin och ganska mysig men... nej. Den räckte inte fullt ut. Korslinnet var det som jag kom dit för från första början, men det var så himla (vad ska man kalla det) stora hål vid sidorna så jag kände mig mest av allt naken, och det ville jag inte. Lite besviken. Saknar att ha en korströja ända sen jag fick slänga mitt svarta linne någon gång i somras. 
Vad som jag dock blev glad över var tröjan med ormen på. Såg ganska ocharmig ut till modellen när den hängde på galgen, men jag gillade den bättre när jag hade den på mig. 


Och idag är officiellt första dagen då jag lyckats med kittymakeup, vingar, eller vad vi ska kalla det. Mycket nöjd och glad över att det inte var lika svårt som jag fått för mig, och för att mitt hår såg fint ut även fast jag inte gjort något annat än att borsta det. 

Handlade mat för femhundra kronor och kånkade tre kassar till bussen efter mina äventyr på gallerian. Gick även till min tatuerare och frågade om den där tatueringen, och han sa "max tre tusen. Och påminn mig att jag har sagt det, också." Skönt att det inte var sju tusen jag behöver spara ihop till, men nu när det är så "nära" blir jag fruktansvärt ivrig och vill få det gjort med en gång. Så fint det ska bli, när hela min överarm är klar, fylld med fåglar och en måne. ♥

Det här har varit en lugn mysig dag, och vad som gör den ännu bättre är att min fika med Ida äntligen blir av. Vi har pratat om det sedan i höstas (eller var det ännu tidigare än så?) och skämts hit och dit för att det inte blir av någon gång, men det har varit pengabrist och ja, bor en utanför stan är det inte alltid så lätt att ta sig in. Men ikväll så!
Insåg även nu att jag har en till Ida som jag vill fika med. Vad är det med Idor och fikor? Nästa gång jag kommer ner till Ulricehamnstrakten måste vi fika, och då får det fan inte vara någon snöstorm, Ida! (*pekar på den Ida som vet att det är henne jag menar*)
 

Kommentarer ☾
Postat av: Moya

så många fikor men så lite tid xD
tröjorna var riktigt fina och så även linena! :D
fint smink också, finis! :3

Svar: Håller med där, men nöjd att jag trots allt bara tog med mig ett hem, istället för att ångra mina inköp så som jag brukar göra :3Tack! :D
Amanda Lee

2014-01-15 @ 23:35:50
URL: http://moyachan.blogg.se
Postat av: Ida

Åh, vill så himla mycket träffa dig!! Funderar på att bila upp till er haha <3

Svar: Det vore fint det ;-; <3
Amanda Lee

2014-01-20 @ 18:50:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: